// FAQ

Intrebari frecvente despre planuri si preturi

Ce tip de hosting voi avea?
Daca optezi pentru dezvoltarea site-ului de catre noi, vei avea fie VPS-ul propriu, fie site-ul va fi gazduit pe un VPS cu resurse dedicate cu maxim 10 site-uri pentru performante de neegalat. De asemenea, exista posibilitatea sa optezi doar pentru gazduire (Shared sau VPS) aici.
Pot avea mai multe adrese de email?
Da. Putem sa ridicam limita de 5 adrese de email daca ai nevoie fara un cost extra.
Nu imi place niciun design din cele puse la dispozitie. Ce fac?
Punem la dispoziție foarte multe designuri din care poți alege, în funcție de pachetul optat. Dacă totuși nu te poti hotari, trimite-ne un mesaj cu cateva exemple de site ce îți plac și vom găsi o soluție impreuna. Suntem aici sa gasim solutii si asta ne caracterizează cel mai bine.
Cate formulare pot avea pe site?
Nu exista o limita impusă asupra formularelor. Insa, trebuie sa stii ca oferim formulare cu maxim 30 de câmpuri de date. De asemenea, dacă dorești și integrarea cu sisteme de plata în formularul tău acest serviciu poate fi taxat în funcție de dificultatea implementării acesteia.
Cum platesc pachetul ales?

Iti oferim trei metode de plata pentru serviciile alese.

  • Transfer Bancar
  • Card Online
  • Paypal
  • Stripe
Am deja un site dar nu este responsive. Ma puteti ajuta?
Raspunsul nostru este DA. Iti putem reface site-ul intr-un format modern, ce se poate incarca pe orice dispozitiv.
Unde este stocat backup-ul site-ului?
In functie de pachetul ales, acesta poate fi stocat direct pe spatiul tau de gazduire sau in cloud-ul Google. Nu exista o limita de spatiu iar asta inseamna ca poti stoca backup-uri nelimitat. De asemenea, copii de siguranta vor fi stocate si in serverul nostru extern din SUA.
Ce fel de imagini Premium folositi?

Imaginile folosite sunt achizitionate cu drept de copyright de pe platforme precum Shutterstock, DepositPhotos, Envato si altele. Acestea sunt incluse in pretul site-ului, nu trebuie sa platesti nimic in plus.

Ce este SEO?
SEO este un acronim pentru Search Engine Optimisation – definitie care a ramas neschimbata. Termenul cuprinde toate strategiile si tehnicile ce au ca obiectiv imbunatatirea vizibilitatii site-ului in rezultatele motoarelor de cautare (SERP – Search Engine Results Pages).
Am probleme cu site-ul, la cine apelez?
Iti oferim suport online non-stop, prin email dar si telefonic in timpul orelor de lucru in functie de pachetul ales. Daca ai probleme legate de continutul site-ului trebuie sa deti un pachet de mentenanta site. De asemenea, suportul este non-stop pentru serviciile de gazduire indiferent de zi sau ora.
// Ghidam brandurile in viitorul digital, si nu numai.

Sa incepem!