Cartile de vizita sunt ambasadorul tacut al afacerii tale.

 

Acest instrument de marketing ramane unul clasic si totodata elegant. O carte de vizita va face intotdeauna networking-ul mult mai usor si te va ajuta sa atragi noi clienti sau parteneri.

O carte de vizita este unica in acelasi fel in care este si posesorul ei, iar informatiile pe care doresti sa le adaugi vor contribui la prima impresie pe care o persoana si-o formeaza despre afacerea ta.

Image module

Cum ne asiguram de rezultate excelente de fiecare data?

 

  1. Stabilim aspectele principale

Stabilesti direct cu persoana responsabila de proiectul tau felul in care doresti sa arate cartea ta de vizita. Informatiile se transmit astfel mult mai bine si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

  1. Dam frau liber talentului

Echipa noastra va lucra la proiectul tau intre 2 si 5 zile lucratoare, dar imediat ce avem primele variante gata vei primi o notificare pe email pentru a trimite reviziile necesare sau orice alte sugestii. Majoritatea comenzilor sunt livrate in 3 zile lucratoare.

  1. Expediere

Dupa ce iti dai acordul asupra lucrarii finale te putem ajuta si cu printarea la unul din partenerii nostrii. Ne asiguram ca totul iese ca la carte (de vizita – pun intended), asa ca am ales doar cele mai bune companii specializate pe print-design, dar daca doresti sa le printezi singur, iti vom trimite toate fisierele pe email.

CERE OFERTA DE PRET