Image module

Redesign-ul site-ului tau inseamna mai mult decat un look nou.

 

In functie de dorintele si nevoile tale ne concentram pe crearea unei solutii moderne, care sa fie in ton cu cele mai eficiente trenduri, dar care de asemenea sa treaca testul timpului.

Cand vine vorba de redesignul siteului, totul se rezuma in a le oferi vizitatorilor fix ceea ce au nevoie atunci cand cauta.

Vom incepe acest proces facand cativa pasi in spate pentru a intelege cat mai bine motivul pentru care doresti sa iti reconstruim site-ul.

Iata cateva intrebari care iti vor fi de ajutor:

  1. Site-ul tau are continut neactualizat care nu mai este afisat corect?
  2. Site-ul tau nu reuseste sa tina pasul cu obiectivele tale de business?
  3. Doresti sa te adresezi unui alt public tinta, decat cel de pana acum?

Ai raspuns afirmativ la aceste intrebari?

Atunci trebuie sa ne spui cat mai curand care este viziunea ta de afaceri, ca sa ne putem apuca de redesignul site-ului tau.

Ce trebuie sa stii despre procesul de Redesign Site:

 

  • Vei primi un site modern, in ton cu cel mai eficiente trenduri pentru ca imaginea brandului tau sa ramana atragatoare pentru cat mai mult timp.

Lumea este intr-o continua schimbare iar tendintele evolueaza mai repede ca oricand. Continutul ce azi era relevant, maine nu va mai fi. Astfel site-ul va incepe sa arate depasit. Schimbarile sunt necesare destul de frecvent.

  • Vei oferi vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare pe site si ii vei ajuta sa ajunga mai repede la obiectivul vizitei lor.

Evolutia noilor tehnologii a oferit o multime de oportunitati pentru a face orice site web mai interactiv si mai usor de utilizat. Usurinta in utilizare ofera vizitatorului increderea de care are nevoie pentru a utiliza pe viitor serviciile tale.

  • Un site modern face fata cerintelor motoarelor de cautare si ofera rezultate semnificative cand vine vorba de SEO.

Google tine cont de toate aceste lucruri iar avand o pozitionare mai buna in principalul motor de cautare va creste si traficul site-ului. Actualizarea site-ului tau joaca un rol important deoarece site-urile ce nu sunt actualizate frecvent sunt trase in jos in rezultatele cautarilor.

Image module
CERE OFERTA DE PRET

Cum lucram si care sunt cele 3 etape esentiale in procesul de reproiectare a unui site:

 

1. Analizam

Primul pas in procesul de redesign al site-lui este sa analizam site-ul actual, intelegem fiecare aspect si functie care te impiedica sa ajungi la rezultatele dorite. Avand o idee clara despre cum functioneaza site-ul tau actual vom putea evita acele aspecte in noul tau site.

2. Stabilim impreuna planul de lucru

Pentru noi aceasta este cea mai importanta parte a procesului de redesign. In aceasta etapa intelegem care sunt nevoile tale, cine sunt clientii tai si ce anume isi doresc acestia sa gaseasca pe site. Conform viziunii tale vom crea un plan de actiune pentru a-ti oferi rezultatele dorite.

3. Ne punem pe treaba

Cu planul proaspat in minte incepem procesul de reproiectare al site-ului tau. Vom tine legatura cu tine pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura ca planul de lucru este implementat 100%